Keresés
Termékek
Top Termékek
Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy" Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Naptár, asztali, 24TA, VICTORIA (2020 évi) Naptár, asztali, 24TA, VICTORIA (2020 évi)
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Naptár, asztali, 23TA, VICTORIA (2020 évi) Naptár, asztali, 23TA, VICTORIA (2020 évi)
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal" Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!

Kedvezményezett neve: Irodai Megoldások Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Rugalmas foglalkoztatási formák elterjesztése az Irodai Megoldások Kft-nél

Támogatás összege: 7 626 335 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Tényleges befejezési dátum: 2018. január 31.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00559

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során 1 új munkavállaló került foglalkoztatásra rugalmas munkavégzési formában, valamint 3 munkakör foglalkoztatási formáját alakították át. A vevői kapcsolattartó távelérés biztosításával kötetlen munkarendbe, a beszerzési ügyintéző és az irodai szakmai irányító munkaköre táveléréssel rugalmas munkaidőre otthoni munkavégzés lehetőségével történő foglalkoztatására került sor.

A munkakörök átszervezéséhez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás eredményeképpen szervezeti szabályzatok, HR dokumentumok kialakítása és módosítása történt meg. A projekt során a javasolt szervezeti, munkaköri és HR fejlesztéshez szükséges IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásra, vezetői és munkavállalói képzésre és műhelymunkákra: céges nyitóértekezletre, mentor program kialakítására és munkahelyi mentor foglalkoztatására, szervezeti struktúra vizsgálatára és fejlesztésére, munka és magánélet összeegyeztetését bemutató műhelymunkára - szemléletformáló vezetői és munkavállalói modul keretében került sor. A változásértékelő értekezlet során pedig az érintett munkavállalókkal és vezetőkkel közös műhelymunkákon keresztül tartották a kiértékelést.

A fejlesztési projekt keretében a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetéséhez szükséges eszközök, immateriális javak beszerzése is megtörtént. Tekintettel arra, hogy az átalakítások mindegyikének része az otthoni, illetve változó helyszínen történő munkavégzés biztosítása táveléréssel – amihez nem álltak rendelkezésre a szükséges eszközök, szoftverek – így nagy teljesítményű, távmenedzsment képességekkel bíró szerver, szerveroldali operációs rendszer, felhasználói licencek, NAS meghajtó, szünetmentes tápegység, laptop és okos telefon beszerzésére került sor.